ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ειδικευόμαστε στην Βασιλοτροφεία δηλαδή την αναπαραγωγή και εκτροφή Βασιλισσών Μελισσών για τις  ράτσες / ποικιλίες Κεκρόπεια και Μπάκφαστ (Buckfast) και στην Μελισσοκομεία από το 1950.

Ο πρώτος μελισσοπαραγωγός ήταν ο Βάϊος Τσακανίκας που ασχολήθηκε ενεργά από τότε και ήταν από τα πρώτα μέλη του Συνεταιρισμού Μελισσοπαραγωγών Αγρινίου. Η τέχνη πέρασε από τον πατέρα στους γιους του Χρήστο και Δημήτρη Τσακανίκα και έτσι διασώθηκε ως σήμερα.

Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους με την σύγχρονη τεχνολογία και με την χρήση φυσικών υλικών και μέσων συνεχίζεται ως σήμερα η παραγωγή όλων των προϊόντων μας.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών μας και έχουμε το καλύτερο όνομα στην αγορά. Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ότι μέχρι πρότινος όλη μας η πελατεία μας ερχόταν αποκλειστικά και μόνο από συστάσεις – χωρίς διαφήμιση κανενός είδους.

Σε μία προσπάθεια μας να κάνουμε ακόμα ποιο εύκολο για όλους εσάς που ζητάτε το καλύτερο το να μας να μας βρείτε, να μας δοκιμάσετε και να ξεκινήστε μαζί μας μια μακροχρόνια συνεργασία δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι πλέον μπορείτε να μάθετε εύκολα, γρήγορα και άμεσα για εμάς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τις τιμές μας και τα στοιχεία επικοινωνίας μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τέλος, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε, να γνωριστούμε, να απαντήσουμε σε όποια ερώτηση σας  και να συνεργαστούμε  με τον τρόπο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

 

Για να επιικοινωνήστε μαζί μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.